مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه شکلات فریز
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
آماده سازی : 60 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 50 گرم |
بیسکویت ساده خرد شده | به میزان لازم |
کره | 60 گرم |
نسکافه | 1 قاشق غذا خوری |
شکلات خرد شده | 50 گرم |
شیر خشک | 1 پیمانه |
گردو ریز شده | 50 گرم |
طرز تهیه :
کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم.
در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود.
مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت میگذاریم.
بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
منبع : beryooni.com