مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
مرغ با کرم ترخون
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد، خرد شده |
سیر | 1 تا 2 حبه، ریز یا رنده شده |
قارچ | 200 گرم، ورقه شده |
آب مرغ | 1 پیمانه |
سس سفید | 1 پیمانه، رقیق |
ترخون تازه | 1/4 پیمانه، خرد شده |
جعفری تازه خرد شده | کمی |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
ترخون و جعفری | برای تزئین |
اگر ترخون خشک بود | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مرغ با کرم ترخون :
مرحله 1 - روغن را در تابه ریخته و سینههای بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغها طلایی شوند.
مرحله 2 - حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر به مرغها زمان پخت دهید، سپس آنها را از تابه خارج کنید.
مرحله 3 - پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه ای نشود.
مرحله 4 - قارچها را به مخلوط پیاز افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید، سپس مرغها را همراه با آب مرغ افزوده و برای 10 دقیقه بپزید.
مرحله 5 - سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.
منبع : seemorgh