مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه مربا هلو



 

 

مربا هلو

 

 

مواد لازم :

 

شكر
1 كيلو
آب
3 پيمانه
بادكا
1/4 پيمانه
هلو
1 كيلو
خلال بادام 1/4 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
آب ليموي تازه 1/4پيمانه

 



طرز تهيه :


يك كيلو شكر را با سه پيمانه آب و بادكا روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا قوام آيد . پس از قوام آمدن , حرارت را خاموش مي كنيم .

 

براي انتخاب هلو بهتر است , هلوهائي را انتخاب كنيم كه رنگ زرد زعفراني داشته باشند , سپس هلو را پوست گرفته و برش مي دهيم , بهمراه خلال بادام در شيشه مي رييزيم , شربت را روي آن ريخته , در شيشه را محكم مي بنديم. در قابلمه اي مقداري آب ريخته و شيشه را درون آن قرار مي دهيم بطوريكه تا سه چهارم شيشه را آب بگيرد وروي حرارت قرار مي دهيم .

 

زمانيكه آب به جوش آمد , حرارت را ملايم كرده و حدود بيست دقيقه شيشه در اب بجوشد . پس از اين دت از اب داغ بيرون آورده , در آن را باز كنيد وانيل و آب ليمو را اضافه كنيد و در شيشه را محكم ببنديد. دوباره در آب جوش قرار دهيد بعد از چند جوش از آب بيرون آوريد .