مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
مربا گل محمدی
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
مواد لازم :
شکر |
800 گرم |
گل محمدی خشک |
800 گرم |
جوهر لیمو |
یک قاشق چایخوری |
گلاب |
2 قاشق غذاخوری |
آب | به میزان لازم |
رنگ خوراکی قرمز | 2 قطره |
طرز تهیه :
گل خشک را به مدت یک ساعت خیس کرده بعد به مدت 5 دقیقه می جوشانیم آنرا در آب سرد ریخته به مدت 4 الی 5 ساعت دوباره آب آن را عوض می کنیم ، بعد شکر را با آب پیمانه کرده یعنی هر لیوان شکر یک لیوان آب می جوشانیم جرم آن گرفته به مدت 45 دقیقه با شعله ملایم بجوشد بعد گل را اضافه کرده و جوهر لیمو را در دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در داخل مواد ریخته به مدت 15تا20 دقیقه بجوشد گلاب را اضافه می کنیم و رنگ خوراکی قرمز را ریخته و می گذاریم 2 دقیقه بجوشد شعله را خاموش کرده و می گذاریم سرد شود.