مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
ترشی گیلاس
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
مواد لازم :
گیلاس |
۱ کیلو |
شکر سفید |
۳ قاشق غذاخوری |
سرکه |
۱/۵ لیتر |
فلفل سیاه یا سفید درسته |
۱۰ عدد |
برگ بو و رزماری تازه |
تعدادی |
آب ساده |
۱ استکان |
طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
نکته آشپزی :
از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .