مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

ترشی گیلاس



 

طرز تهیه ترشی گیلاس, درست کردن ترشی گیلاس

 

 

مواد لازم :

 

گیلاس

۱ کیلو

شکر سفید

۳ قاشق غذاخوری

سرکه

۱/۵ لیتر

فلفل سیاه یا سفید درسته

۱۰ عدد

برگ بو و رزماری تازه

تعدادی

آب ساده

۱ استکان

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .

 

نکته آشپزی :

 

از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .