مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
مارمالاد سيب جنگلى
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
مورد مصرف : صبحانه
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 120 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مارمالاد سيب جنگلى :
سیب درختی | 1 کیلو گرم |
شکر | 1 کیلو گرم |
آب | 4 تا 5 لیوان |
چوب دارچین | 3 عدد |
هل | به میزان لازم |
کشمش و خلال بادام مقداری | به میزان لازم |
زعفران آب شده | به میزان لازم |
آبلیمو | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
سيب ها را شسته و پوست گرفته و ريز خرد ميكنيم توى قابلمه اى شكر و آب را با هم مخلوط كرده و سيب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط مي گذاريم تا آب بجوش بيايد.
سپس حرارت را ملايم و ميگذاريم تا آرام آرام سيب پخته شود من هل و دارچين را هم بعد از جوش آمدن اضافه كردم و گذاشتم مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.
سپس بادام و كشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نيم ساعت ديگه نيز مارمالاد سيب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر ميزنیم و هم ميزنیم بايد مرتب سر كشى كنيد و يادتون باشه حرارت ملايم باشد.
در آخر هم آبليمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سيب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنك و سفت شود سبس شيشه گرفتم و در يخچال نگه دارى ميكنم.
منبع : beryooni.com