مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

مارمالاد سيب جنگلى



طرز تهیه مارمالاد سيب جنگلى,پخت مارمالاد سيب جنگلى


مورد مصرف : صبحانه
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 120 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه مارمالاد سيب جنگلى :

 سیب درختی  1 کیلو گرم
 شکر  1 کیلو گرم
 آب 4 تا 5 لیوان
 چوب دارچین  3 عدد
 هل به میزان لازم
 کشمش و خلال بادام مقداری به میزان لازم
 زعفران آب شده به میزان لازم
 آبلیمو  2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
سيب ها را شسته و پوست گرفته و ريز خرد ميكنيم توى قابلمه اى شكر و آب را با هم مخلوط كرده و سيب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط مي گذاريم تا آب بجوش بيايد.

سپس حرارت را ملايم و ميگذاريم تا آرام آرام سيب پخته شود من هل و دارچين را هم بعد از جوش آمدن اضافه كردم و گذاشتم مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.

سپس بادام و كشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نيم ساعت ديگه نيز مارمالاد سيب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر ميزنیم و هم ميزنیم بايد مرتب سر كشى كنيد و يادتون باشه حرارت ملايم باشد.

در آخر هم آبليمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سيب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنك و سفت شود سبس شيشه گرفتم و در يخچال نگه دارى ميكنم.


منبع : beryooni.com