مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.
مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :
پیاز قرمز (نازک حلقه شده) | 1 عدد بزرگ |
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) | 1 عدد بزرگ |
سرکه سفید | 1 فنجان |
شکر | 3 قاشق سوپخوری |
دانه فلفل قرمز (خرد شده) | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :
پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.
سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.
چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا
نکته برای ترشی پیاز و هویج :
این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.
منبع : sooran.com