مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مربا خرمالو
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
طرز تهیه مربا خرمالو، معروف ترین مربا پاییزی
خرمالو یکی از بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است. مربا خرمالو یکی از مشتقات خرمالو است که به راحتی می توانید برای یک صبحانه دلچسب پاییزی آن را درست کنید.
مواد لازم برای مربا خرمالو :
خرمالو تازه | 850 گرم |
شکر | 500 گرم |
آب لیمو تازه | 200 میلی لیتر |
طرز تهیه مربا خرمالو :
خرمالوها را مانند تصویر زیر خرد کرده و پوست شان را جدا کنید.
خرمالو ها را با چاقو له کنید و درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز و شعله کم بگذارید.
شکر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و خرمالوها کاملا مخلوط و شکرها حل شوند.
حال آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم بزنید.
بگذارید برای حدود 40 دقیقه روی شعله متوسط باشد تا به جوش بیافتد.
بعد از این که مایع به غلطت دلخواه تان رسید شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود.
در انتها مربا را درون شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مرحله اول تهیه مربا خرمالو
مرحله دوم تهیه مربا خرمالو
غلظت مناسب مربا خرمالو
منبع : seemorgh.com