مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
فوايد روغن دانه انار
- مجموعه: خواص مواد غذایی
دانشمندان طي پژوهشهاي مختلف دريافتند که روغن دانه انار داراي خواص آنتي اکسيداني قوي، ضد التهابي و ضد ميکروبي است.
خاصيت آنتي اکسيداني اين روغن:
* از سرطاني شدن سلولهاي بدن پيشگيري مي کند.
* باعث کاهش ايجاد زخم در مبتلايان به سرطان پوست مي شود.
* از بيماري هاي قلبي و تصلب شرائين جلوگيري مي کند.
* فرايند پير شدن سلول ها را کند مي نمايد، لذا در حفظ جواني موثر است.
* از پيري زودرس و چين و چروک پوست جلوگيري مي کند.
ساير فوايد روغن دانه انار عبارتند از :
* به تنظيم هورمونها که نقش مهمي در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سينه دارند، کمک ميکند.
* مصرف منظم آن مي تواند از مشکلات يائسگي مانند پوکي استخوان ، در خانم ها جلوگيري کند.
* روغن دانه انار از تشکيل سلول هاي سرطاني وابسته به استروژن و غير وابسته به استروژن جلوگيري مي کند.
* روغن دانه انار به منظور برطرف کردن کدري پوست در محصولات آرايشي به کار برده مي شود.
* اين روغن مرطوب کننده پوست است و ويژگي ضد التهابي و ضدميکروبي آن علاوه بر محافظت، به پوست انعطاف پذيري مي بخشد.
* روغن دانه انار که خاصيت ضدالتهابي قوي اش مرهون اسيد چرب موجود در آن است، ناراحتي هاي پوستي مانند خشکي پوست ، اگزما و سوختگي در اثر نور خورشيد را تسکين مي دهد.
* در بازسازي و تقويت پوست نقش دارد.
* اين روغن در کاهش ورم و دردهاي عضلاني موثر است.
* از افزايش وزن نيز جلوگيري مي کند. رعايت يک برنامه غذايي صحيح و مصرف هم زمان مکمل روغن دانه انار باعث کاهش وزن مي شود. براي بالا بردن سوخت و ساز بدن مي توانيد از اين روغن روي سالاد و غذا استفاده کنيد.
البته دانشمندان خاطر نشان کرده اند که فوايد درماني روغن دانه انار، فقط با مصرف منظم آن در زمان طولاني به دست مي آيد.