مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

فوايد روغن دانه انار



 

 

 

روغن دانه انار

 

 

دانشمندان طي پژوهش‌هاي مختلف دريافتند که روغن دانه انار داراي خواص آنتي اکسيداني قوي، ضد التهابي و ضد ميکروبي است.

 

 

خاصيت آنتي اکسيداني اين روغن:

* از سرطاني شدن سلول‌هاي بدن پيشگيري مي کند.

 

* باعث کاهش ايجاد زخم در مبتلايان به سرطان پوست مي شود.

 

* از بيماري هاي قلبي و تصلب شرائين جلوگيري مي کند.

 

* فرايند پير شدن سلول ها را کند مي نمايد، لذا در حفظ جواني موثر است.

 

* از پيري زودرس و چين و چروک پوست جلوگيري مي کند.

 

 

ساير فوايد روغن دانه انار عبارتند از :

* به تنظيم هورمون‌ها که نقش مهمي در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سينه دارند، کمک مي‌کند.

 

* مصرف منظم آن مي تواند از مشکلات يائسگي مانند پوکي استخوان ، در خانم ها جلوگيري کند.

 

* روغن دانه انار از تشکيل سلول هاي سرطاني وابسته به استروژن و غير وابسته به استروژن جلوگيري مي کند.

 

* روغن دانه انار به منظور برطرف کردن کدري پوست در محصولات آرايشي به کار برده مي شود.

 

* اين روغن مرطوب کننده پوست است و ويژگي ضد التهابي و ضدميکروبي آن علاوه بر محافظت، به پوست انعطاف پذيري مي بخشد.

 

* روغن دانه انار که خاصيت ضدالتهابي قوي اش مرهون اسيد چرب موجود در آن است، ناراحتي هاي پوستي مانند خشکي پوست ، اگزما و سوختگي در اثر نور خورشيد را تسکين مي دهد.

 

* در بازسازي و تقويت پوست نقش دارد.

 

* اين روغن در کاهش ورم و دردهاي عضلاني موثر است.

* از افزايش وزن نيز جلوگيري مي کند. رعايت يک برنامه غذايي صحيح و مصرف هم زمان مکمل روغن دانه انار باعث کاهش وزن مي شود. براي بالا بردن سوخت و ساز بدن مي توانيد از اين روغن روي سالاد و غذا استفاده کنيد.

 

البته دانشمندان خاطر نشان کرده اند که فوايد درماني روغن دانه انار، فقط با مصرف منظم آن در زمان طولاني به دست مي آيد.