مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آشنایی با خواص چای سفید



 

چای سفید و خواص آن, دم کردن چای سفید

نوشيدن چای سفيد به افزايش تراكم استخوانی كمک می كند

 

چای سفيد علاوه بر كنترل كلسترول، چربي و فشار خون خواص مفيد ديگري دارد كه به ارزش‌هاي درماني آن كمك مي‌كند. برخي از اين خاصيت‌ها را مرور می كنيم:

 

• آنتی اكسيدان های موجود در چای سفيد احتمال ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان روده، شكم و پروستات را به حداقل می رساند.

 

• افرادي كه چاي سفيد در رژيم و برنامه غذايي روزانه شان وجود داشته باشد كمتر در معرض سكته‌هاي قلبي و مغزي هستند.

 

• خاصيت ضدباكتري و ضدويروسي چاي سفيد بدن را در برابر بيماري‌هاي رايج فصل‌هاي سرد قوي و ايمن مي‌كند.

 

• نوشيدن چای سفيد به افزايش تراكم استخوانی كمک می كند و ميزان شكستگي‌هاي استخواني و ابتلا به بيماري‌هاي مفصلي استخواني را به حداقل مي‌رساند.

 

• فلورايد موجود در دمنوش تهيه شده از چاي سفيد مانع از خرابي دندان‌ها و مهم‌تر از آن مانع از رشد پلاك‌هاي دنداني و پوسيدگي دندان‌ها مي‌شود.

 

• نوشيدن مستمر چاي سفيد به بهبود عملكرد سلول های پوستی كمک كرده و به جوانسازي سلول‌هاي پوستي و بهبود وضعيت پوست نيز كمك می كند.

 

منبع : masterchefmag.com