مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه پخت خورش کدو حلوایی
مواد لازم برای خورش کدو حلوایی :
مرغ | 4 تكه دلخواه |
آلو | 100 گرم |
كدوحلوایی تكه شده پخته | 200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق سوپخوری |
روغن | 4 قاشق سوپخوری |
پیاز | 2 عدد متوسط |
دارچین، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روش تهیه خورش کدو حلوایی :
یك عدد پیاز را به همراه تكههای مرغ و یك عدد هویج متوسط و 3 ساقه كرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا كاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج كرده و آب مرغ را صاف كنید و كنار بگذارید.
پیاز دیگررا نگینی كرده وبا روغن تفت دهید. سپس كمی زردچوبه به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویهها اضافه كنید و یك دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و كمی تفت دهید.
در نهایت آب مرغ را كنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تكه های پخته كدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش كنید.
در هنگام سرو، تكه های كدو را كنار گذاشته و پس از كشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تكه های كدو را در آن قرار داده و با نان یا برنج میل كنید.
نكته برای پخت خورش کدو حلوایی :
حتما دقت كنید كه این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نكنید.
منبع : مجله آشپزی ایده آل - bartarinha.ir