مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه مرصع پلو



 

 

مرصع پلو

 

 

موادلازم : برای 6 الی 8 نفر

 

 

برنج
1 کیلو
مرغ متوسط
1 عدد
کشمش پلویی
100 گرم
زرشک
100 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 100 گرم
زعفران 2 قاشق غذا خوری
گلاب 2 استکان
خلال پرتقال 50 گرم

 

 

طرز تهیه :

 

 

برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید .