مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مرصع پلو
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
موادلازم : برای 6 الی 8 نفر
برنج |
1 کیلو |
مرغ متوسط |
1 عدد |
کشمش پلویی |
100 گرم |
زرشک |
100 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
خلال بادام | 100 گرم |
خلال پسته | 100 گرم |
زعفران | 2 قاشق غذا خوری |
گلاب | 2 استکان |
خلال پرتقال | 50 گرم |
طرز تهیه :
برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید .