مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

دستور تهیه سس تارتار



 

 

دستور تهیه سس تارتار

 

 

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.

 

 

مواد لازم:

 

 

خیار شور
100 گرم
آبلیموی تازه
1 قاشق غذاخوری
سس مایونز
500 گرم
پیازچه
50 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز 1 عدد
سیر 1 حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

 

  • تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

  • همه مواد را با هم مخلوط كنید.