مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دستور تهیه سس تارتار
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
از سس تارتار میتوان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگتهای مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.
خیار شور |
100 گرم |
آبلیموی تازه |
1 قاشق غذاخوری |
سس مایونز |
500 گرم |
پیازچه |
50 گرم |
تخممرغ آبپز | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
نمك و فلفل | به میزان لازم |
-
خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.
-
پیازچه را ساطوری خرد كنید.
-
تخممرغ را رنده كنید (استفاده از تخممرغ، اختیاری است).
-
همه مواد را با هم مخلوط كنید.