مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دستور تهیه کیک ایتالیایی!
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
آرد، بیکینگ پودر، شکر، وانیل و تخممرغ از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این كیك هستند.
آرد سفید |
250 گرم |
شکر |
175 گرم |
کره |
150 گرم (و یا روغن جامد 120 گرم) |
بیکینگ پودر |
2 قاشق مربا خوری |
تخممرغ | 2 عدد |
شیر | یک پیمانه (یک لیوان معمولی) |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شیر |
6 قاشق سوپخوری |
شکر |
150 گرم |
کره |
50 گرم |
عسل |
50 گرم |
گردوی خرد شده | 100 گرم |
زرده تخممرغ | 2 عدد |
آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخممرغ را در ظرفی میشکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم.
کره را کمی گرم کرده داخل تخممرغها میریزیم و هم میزنیم تا تخممرغها و کره مخلوط گردند.
شیر را اضافه مینماییم و مخلوط آرد و شکر را میریزیم و هم میزنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید.
قالب مناسبی را چرب کرده، آرد میپاشیم و مایه را در قالب میریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند.
عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر ، 6 قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی میریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بجوشد.
دو عدد زرده تخممرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد میریزیم و هم میزنیم.
وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک میدهیم.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
قالب را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.
بعد قالب را بیرون میآوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار میدهیم.
این کیک را میتوان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ مینمائیم.