مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

سالاد پروتئين‌دار



سالاد پروتئین دار

 

باتوجه به اينكه هوا گرم و تابستاني است. خوردن يك سالاد پرانرژي، پيش از صرف شام و يا حتي به جاي شام و پس از خوردن يك افطاري مفصل براي سلامتي بسيار مفيد است.

 

اين سالاد اگرچه پرانرژي است ولي به آن دسته از افرادي كه رژيم كم كربوهيدرات دارند، توصيه مي‌شود.

 

مواد لازم براي 4 نفر:

لوبيا سبز
115 گرم
كاهوي معمولي و كاهوپيچ
115 گرم
خيار متوسط
يك عدد
گوجه‌فرنگي ريز
4 عدد
كنسرو تن‌ماهي يك عدد
تخم‌مرغ 4 عدد
تربچه متوسط 5 عدد
زيتون سياه يا سبز 50 گرم يا نصف پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

 

مواد لازم براي سس سالاد:

سوپ‌خوري روغن زيتون بودار
90 ميلي‌ليتر يا 6 قاشق
سير (ريز خرد شود)
2 حبه
سركه سفيد يا قرمز
15 ميلي‌ليتر يا يك قاشق سوپ‌خوري

 

طرز تهيه سالاد:

ابتدا لوبيا سبز را پس از شست‌وشو خرد كرده و در قابلمه‌اي حاوي كمي آب بپزيد. براي درست‌كردن اين سالاد لوبيا را به 2 نيم تقسيم كرده و يا به صورت درشت خرد كنيد. كاهوها را هم بشوييد و پس از ضدعفوني كردن خرد كنيد. تخم‌مرغ‌ها، گوجه‌فرنگي‌ها و تربچه‌ها را نيز به 4 قسمت ببريد. خيار را هم پوست كنده و حلقه حلقه ببريد.

 

كنسرو تن‌ماهي را به مدت 20 دقيقه در آب بجوشانيد و محتويات داخل آن را با چنگال خرد كنيد.

 

در پايان هسته داخل زيتون‌ها را خارج كرده و آنها را به 2 نيم تقسيم كنيد. سپس كاسه بلوري بزرگي آماده كرده و همه مواد لازم سالاد را داخل كاسه بريزيد.

 

طرز تهيه سس سالاد:
براي درست‌كردن اين سس تمام مواد لازم آن را با هم مخلوط كنيد و حالا اين سس رژيمي را روي سالاد بريزيد و مواد را خوب هم بزنيد و 10 دقيقه بگذاريدتا مواد سالاد كاملا به سس آغشته شود.

 

نكته 1: درصورت دلخواه به جاي كنسرو تن ماهي از سينه و يا فيله مرغ پخته‌شده هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

 

نكته 2: اگر اين سالاد را با طعم ترشي بيشتري دوست داريد، مقدار سركه آن را اضافه كنيد. در ضمن درصورت دلخواه، شما مي‌توانيد همين مقدار سركه را با آب ليموترش تازه و يا آبغوره جايگزين كنيد.