مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرزتهیه دلمه گوجه فرنگی



 

دلمه گوجه فرنگی

 

موادلازم:

 

گوجه فرنگی درشت
۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز
یک عدد
جعفری
۱۵۰ گرم
برنج یک فنجان
لپه یک فنجان
روغن یا کره ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و دارچین به مقدار کافی
آب گوجه فرنگی یک فنجان


 

● طرز تهیه:


ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده سرخ کنید. برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش بدهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و از قسمت بریده شده گوجه فرنگی ها به عنوان در استفاده کنید. سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، آب گوجه فرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد.