مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم برای ۶ نفر:
تخم مرغ |
۸ عدد |
قارچ ورقه شده |
یک پیمانه |
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده |
نصف پیمانه |
مایه گوشت ماکارونی |
یک پیمانه |
گوجه فرنگی درشت خرد شده |
یک عدد |
کدوبا پوست خرد شده |
یک عدد |
بادنجان با پوست خرد شده |
یک عدد |
پیاز داغ عسلی |
۴/۱ پیمانه |
دستور پخت
کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده رو با کمی روغن مایع تفت بدین تا نرم بشه . گوجه فرنگی و قارچ رو هم در انتها اضافه کنین و تفت بدین تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم بشن . ماهیتابه گودی رو گرم کنین وسپس توش مقداری روغن بریزین .تخم مرغها رو توی ظرفی شکسته و هم بزنین و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت رو هم بهش اضافه کنین و هم بزنین . آویشن هم بپاشین و توی ماهیتابه داغ بریزین و روش رو صاف کنین و درش رو بذارین تا یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه . وقتی خودش رو گرفت میتونین برش بدین و برش ها رو به سمت دیگه برگردونین تا اون طرف هم سرخ بشه . بعد روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدین تا روغنش گرفته بشه . توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنین و سرمیز ببرین.