مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

کوفته سال چال



 

کوفته سال چال

 

مواد لازم :

 

گوشت دو بار چرخ شده

500 گرم

سوسيس كوكتل خرد شده

چهار عدد

فلفل‌دلمه ‌اي خرد شده

يك عدد

سبزي معطر خرد شده

يك پيمانه

جوز هندي

نصف قاشق چايخوري

تخم‌مرغ

يك عدد

آرد نخودچي

دو تا سه قاشق غذاخوري

زردچوبه

يك قاشق چايخوري

فلفل سياه

نصف قاشق چايخوري

رب گوجه فرنگي

سه قاشق غذاخوري

پياز نگيني خرد شده

يك عدد

پياز سرخ شده

يک عدد

آب

چهار تا پنج ليوان

ليموعماني

چهار عدد

نمک

به ميزان لازم


 

طرز تهیه :

 

گوشت، سوسيس، پياز نگيني خرد شده و فلفل‌دلمه‌اي را با هم ميكس كرده، سبزي، نمك، فلفل‌سياه، تخم‌مرغ، آرد نخودچي، زردچوبه و جوزهندي را به آن اضافه و خوب ورز مي‌دهيم، آن‌گاه، پياز سرخ شده، رب گوجه‌فرنگي و آب را با هم مخلوط كرده و مي‌گذاريم بجوشد، سپس، از مواد كوفته به اندازه دلخواه برداشته به شكل بيضي فرم مي‌دهيم و داخل مايه سس كه در حال جوش مي‌باشد، آنها را قرار مي‌دهيم و چهار عدد ليموعماني را به كوفته‌ها اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم به مدت يك ساعت با حرارت ملايم بپزد.