مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه کاکائوی داغ مکزیکی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
پودر کاکائو |
دو قاشق غذاخوری |
خامه غلیظ |
نصف پیمانه |
شیر |
نصف پیمانه |
شکر |
به مقدار لازم (اختیاری) |
دارچین | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز | کمی |
وانیل | یک دوم قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
• پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن ها را بجوشانید.
• ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.
• در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.
نکته:
برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.
منبع : farstak