مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کباب قفقازي
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
راسته يا فيله پاك كرده گوساله |
250 گرم |
سينه مرغ بدون استخوان |
250 گرم |
ماست يا خامه |
3 قاشق سوپخوري |
روغن زيتون |
2 قاشق سوپخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز | 2 عدد |
پياز ريز(مخصوص ترشي) | تعدادي |
طرز تهيه :
راسته و سينه را به قطعات مكعبي به طول 4 سانتي متر و عرض 2 سانتي متر برش دهيد . در يك كاسه ماست , روغن زيتون و فلفل را با هم مخلوط كنيد . تكه هاي مرغ و راسته را به مدت 3 الي 4 ساعت در اين سس بخوابانيد . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سيخ به ترتيب يك تكه راسته , يك تكه سينه, فلفل دلمه اي و پياز زده تا سيخ ها پر شوند . آنگاه سيخ ها را روي كباب پز گذاشته حدود 7 الي 8 دقيقه حرارت براي پختن كبابها كافي است (سبزيجات بايد كمي نرم شوند) در حين پخت به كبابها نمك بزنيد .
منبع :jadidtarin