مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه رولت جگر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
جگر |
۲۵۰ گزم |
جعفری خرد و سرخ شده |
۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
زیتون خرد شده |
۳ قاشق غذا خوری |
پیاز |
۱ عدد |
تخم مرغ |
۴ عدد |
پیاز سرخ شده |
۲ قاشق |
نمک و زردچوبه |
به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی |
۱ قاشق غذا خوری |
روغن |
۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه :
آشپزی-جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .
تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژيمي (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش )بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد . بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید.
√ بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت مرغ
منبع : ashpazierangin