مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ژله انار ویژه شب یلدا



 

طرز تهیه ژله انار ویژه شب یلدا

 

ژله انار ویژه شب یلدا:

ردیف اول را با ژله اناری آماده کردم البته با یک لیوان و نیم آب جوش. بن ماری کردم (بن ماری یعنی با آب جوش ژله را حل کردم بعد روی بخار کتری آن را کاملا از لختگی درآوردم که شفاف شود) دانه های انار را کف قالب ریختم بعد ژله را که از داغی افتاده را روی آن ریختم. در حدی که انارها شناور نشود بعد داخل یخچال گذاشتم یک کم که لخته شد بقیه را روی آن ریختم.

 

بعد دوباره داخل یخچال گذاشتم. بعد از لختگی ژله ردیف اول، ژله کیوی را با یک لیوان آب جوش بن ماری کردم وقتی خنک شد با یک لیوان بستنی خوب هم زدم تا کاملا مخلوط شود بعد هم روی ژله ردیف اول ریختم و داخل یخچال گذاشتم تا سفت شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم.

 

نکته برای تهیه ژله انار شب یلدا:

اگر ژله ردیف اول خوب ببندد و سقف شود ژله سبز رنگ از آن جدا می شود اگر سفت نشود ژله سبز رنگ مخلوط می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی