مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دسر ژلاتينی آلبالو
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
آلبالو | يك كيلوگرم |
شكر | 210 گرم |
پودر ژلاتين | سه قاشق سوپخوري |
آب | 500 ميليليتر |
خامه قنادي | 300 گرم |
وانيل | قاشق مرباخوري |
طرز تهيه :
آلبالوهاي هسته گرفته را پوره ميكنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا ميكنيم.
شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برميداريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط ميكنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش 5/1 ليتر ميريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برميگردانيم و تزئين ميكنيم.
منبع : groohashpazi.blogfa.com