مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
كلوچه بادمجان كبابی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
روغن مايع و آب | از هر کدام نصف پيمانه |
نمك | يك قاشق چايخوري |
كره | يك قاشق سوپخوري |
بادمجان كبابي | دو عدد |
پنير سفيد | 50 گرم |
پنير پيتزا | 20 گرم |
نمك و فلفل و کنجد و آرد | به ميزان لازم |
زرده تخممرغ | يك عدد |
طرز تهيه :
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يكدستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخممرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com