مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

حلوای باقلوا برای افطار



 

حلوای باقلوا برای افطار

 

مواد لازم:

 

 

آرد گندم سفید
سه لیوان
شکر
دو لیوان
روغن
یک لیوان
زعفران ساییده حل شده
پنج قاشق غذا خوری
آب سه لیوان
گلاب یک فنجان

 

 

 

طرز تهیه:

 

روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا آرد کاملا سرخ شود.


وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کرده ایم. (آرد بعد از سرخ شدن به شکل روبرو در می آید و به روغن می افتد)


شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.


سپس حلوا را در سینی می کشیم و می گذاریم سرد شود. بعد به صورت لوزی برش می زنیم. یکی از لوزی ها را برمی داریم و روی آن پودر پسته می ریزیم و لوزی بعدی را روی آن می گذاریم و کمی فشار می دهیم که دو تا لوزی به‌هم بچسبند. می‌توانیم لوزی ها را از وسط نصف کنیم و با خلال بادام روی آن را تزئین کنیم.


این حلوا خیلی خوشمزه است.