مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
حلوای باقلوا برای افطار
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
آرد گندم سفید |
سه لیوان |
شکر |
دو لیوان |
روغن |
یک لیوان |
زعفران ساییده حل شده |
پنج قاشق غذا خوری |
آب | سه لیوان |
گلاب | یک فنجان |
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا آرد کاملا سرخ شود.
وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کرده ایم. (آرد بعد از سرخ شدن به شکل روبرو در می آید و به روغن می افتد)
شربت را به آرامی به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.
سپس حلوا را در سینی می کشیم و می گذاریم سرد شود. بعد به صورت لوزی برش می زنیم. یکی از لوزی ها را برمی داریم و روی آن پودر پسته می ریزیم و لوزی بعدی را روی آن می گذاریم و کمی فشار می دهیم که دو تا لوزی بههم بچسبند. میتوانیم لوزی ها را از وسط نصف کنیم و با خلال بادام روی آن را تزئین کنیم.
این حلوا خیلی خوشمزه است.