مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ی نخودپلو با كشمش پلويی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
برنج آبكش شده | سه پيمانه |
نخود و کشمش | از هر کدام يك پيمانه |
رب انار ترش | دو قاشق غذاخوري |
مرغ يا گوشت | 300 گرم |
پياز متوسط | دو عدد |
نمك، فلفل و ادويه | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
نخودها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكههاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخودها و كشمشها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.
نكته:
معمولا اين غذا را براي سحر درست ميكنند اما براي عيد سعيد فطر نيز ميتوان روي ميز ناهار قرار داد.
منبع : sooran.com