مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ژله شیر نارگیل



ژله شیر نارگیل, تهیه ژله شیر نارگیل


اگر شما هم از افراد علاقمند به ژله هستید طرز تهیه ژله شیرنارگیل را در ادامه فرا بگیرید.

ژله یکی از دسرهایی است که بسیاری از خانمها دوست دارند بخصوص در مهمانیها درون سفره بگذارند؛ هم به زیبایی و تزئین سفره کمک می‌کند، هم با آن تنوعی به مخلفات سفره داده‌اند. اگر شما هم از این افرادید، طرز تهیه ژله شیرنارگیل را در ادامه فرا بگیرید.

مواد لازم :

 آگارآگار رشته‌ای  ۲۰ گرم
 شکر  به مقدار لازم
 شیر نارگیل  ۲۰۰ گرم
 آب  ۱ لیتر


طرز تهیه :
در یک شیرجوش مناسب یک لیتر آب را جوش آورده و آگارآگار را به آن افزوده تا حل شود و اجازه دهید تا چند دقیقه‌ای بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. برای تست زمان مناسب کمی از مایع را در قاشقی بریزید و بعد از اینکه کمی سرد شد با دو انگشت از آن بردارید اگر بین دو انگشت کش آید آماده برداشتن است در غیر این صورت زمان بیشتری به جوشیدن اختصاص دهید.
وقتی مایع آماده شد شکر را تا حدی که شیرینی آنرا دوست دارید اضافه کرده و سپس شیر نارگیل را اضافه کنید و مقداری هم زده تا مواد با هم مخلوط شوند.
ژله را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. برای بیرون آوردن از قالب کافی است لبه‌های ژله را با چاقو از قالب جدا نموده، ظرف مورد نظر را روی قالب گذاشته وقالب را برگردانید. روی ژله را به دلخواه تزئین کنید.
منبع : jamejamonline.ir