مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه قیمه نثار



طرز پخت قیمه نثار, قیمه نثار


مواد لازم :

گوشت  قیمه شده  ۲۰۰ گرم
 خلال بادام  یک سوم لیوان
 زرشک  یک سوم لیوان
 برنج  ۲ پیمانه پلو پز
 خلال پسته  ۳ قاشق غذا خوری
 زعفران دم کرده  به میزان لازم
 گلاب  ۲ قاشق غذا خوری
 پیاز درشت  ۱ عدد
 نمک و زرچوبه و فلفل  به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
روغن حیوان در صورت لازم به میزان دلخواه


طرز تهیه :

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت  را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.

خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .

زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .

برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه  چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .

برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .

 

طرز پخت قیمه نثار, قیمه نثار

 

منبع : ashpazierangin.net