مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم برای 4 نفر :
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
سوسیس یا ژامبون | 100 گرم |
سیر | 4 حبه |
سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری | 100 گرم |
پنیر صبحانه | 200 گرم |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
لازانیا یک بسته | 500 گرمی |
پیاز کوچک | یک عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
کره و روغن | به میزان لازم |
سس سفید | یک لیوان |
طرز تهیه :
ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.
گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.
منبع : چهاردیواری جام جم