مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سس ریحان
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر :
روغن زیتون | 1/2 لیوان |
سرکه سیب | 1/3 لیوان |
روغن کنجد | به میزان لازم |
آویشن | به میزان لازم |
پودر زیره | نصف قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | به میزان لازم |
شکر | نصف قاشق چای خوری |
آبلیمو | 3 قاشق چای خوری |
کنجد | 1 قاشق چای خوری |
گیاه کاکوتی | 5 عدد برگچه |
* برگ ریحان | 5 یا 6 عدد |
* سیر تازه | 4 عدد |
تربچه کوچک | 1 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
* گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی 1.3لیوان
* سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.
تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.
* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.
منبع : beryooni.com