مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کباب بختیاری در تابه
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
روغن برای سرخ کردن | 3 ق غ |
پیاز خلالی خرد کرده | 2 عدد متوسط |
فیله گوساله خلالی خرد کرده | 300 گرم |
سینه مرغ مکعبی خرد کرده | 300 گرم |
قارچ ورقه ای خرد کرده | 100 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) | 1 ق چ |
زعفران حل کرده | یک دوم ق غ |
فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده | 1 عدد |
پیاز و جعفری خرد کرده | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.
قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.
کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.
منبع : ghashoghchangal.com