مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کمج کباب



طرز پخت گمج کباب,طرز تهیه گمج کباب گیلانی

کمج کباب غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که میتوانید در مهمانی هایتان درست کرده و سرو کنید


آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

 
مواد لازم جهت تهیه کمج کباب برای 5 نفر:

گوشت گوساله  کبابی    400     گرم 
گردو 150     گرم
سبزی معطر 1     لیوان 
 رب انار   3     قاشق غذا خوری 
رب گوجه فرنگی 1     قاشق غذا خوری 
پیاز خام و رنده شده  1     عدد  
نمك و فلفل به میزان لازم

 
طرز تهیه کمج کباب:
گوشت کبابی با نمک فلفل پیاز وسبزی خام و گردو طعم دارش میکنیم.

معمولا ازشب قبل رب انار ورب گوجه باکمی اب سرد مخلوط میکنم به مواد گوشتی اضافه میکنم.

با شعله کم میگذاریم بپزد هر از گاهی به آن کمی اب سرد اضافه میکنیم تاگردو به روغن بی افتد .

 منبع : beryooni.com