مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آش گشنیز



 

طرز تهیه آش گشنیز,نحوه پخت آش گشنیز

 

آش گشنیز برای سرماخوردگی بسیار مفید است .

 

آماده سازی : 45 دقیقه  

پخت : 20 دقیقه  

 

مواد لازم جهت تهیه آش گشنیز برای 2 نفر :

 برنج 1/2 پیمانه 
عدس    1/4 پیمانه
 زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم 
هویج رنده شده   عدد 
پیاز عدد
گشنیز 350 گرم

 

طرز تهیه :

برنج و عدس را یک ساعت خیساندم و بعد گذاشتم روی گاز و پیاز را هم خرد کردم و به آن اضافه کردم.

 

با آب قلم و نمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم تا چند جوش که زد و برنج پخت هویج رنده شده و گشنیز خردشده را هم اضافه کردم بعد از 20 دقیقه که جا افتاد با آب لیمو میل شد. جای شما سبز .

 

آش گشنیز برای سرماخوردگی مفید است، من بعضی وقتها به آش گشنیز کوفته قلقلی هم اضافه میکنم.

 

* یک نکته در آش گشنیز اینکه حتما بعد از پختن برنج گشنیز اضافه شود انشاالله درست کنید و خوشتان بیاید .

 

منبع : beryooni.com