مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه پيتزا پيراشكى قلبى با خمير جادويى



 

طرز تهیه پيتزا پيراشكى قلبى,درست کردن پيتزا پيراشكى قلبى

پيتزا پيراشكى قلبى با خمير جادويى

 

مواد لازم برای پيتزا پيراشكى قلبى :

 آرد 3 ليوان 
 روغ مايع  6 قاشق غذاخوری
نمک   1 قاشق چایخوری 
 تخم مرغ  1 عدد
شير يا آب 1 ليوان
خمير مايه 3 قاشق چایخوری
شكر 4 قاشق چایخوری

 

طرز تهيه پيتزا پيراشكى قلبى : 

خمير مايه، شير ولرم كه دست نسوزه و 2 قاشق چایخوری شكر را داخل ظرفى ريخته مخلوط كرده و 10 دقيقه اجازه مى دهيم تا مايه عمل كف كند بعد در ظرف ديگرى مابقى شكر، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط كرده تا يكدست شوند و خمير مايه آماده را با چند قاشق آرد مخلوط كرده و به مواد قبلى اضافه كرده هم زده و سپس مابقى آرد را كم كم اضافه كرده تا جايى كه خمير جمع و به دست نچسبد روى سطحى آرد بپاشيد و 10 دقيقه خمير را ورز بدهيد و روى سطح كار بكوبيد و باز كنيد كه خمير نرم و لطيفى بدست بيايد.

 

بعد خمير را داخل كيسه نايلون در جاى گرم به مدت يک ساعت استراحت مى دهيم تا حجم خمير دو برابر شود و پف كند. اين خمير بسيار عالى و بافت و ماندگارى خوبى دارد و كار با آن بسيار راحت است و تا چند روز در يخچال می توانيد نگه دارى كنيد اين خمير ترد و سبک و مناسب براى انواع غذاها، پيراشكى، كلوچه، نان صبحانه، پيتزا و نان هاى شكم پر هست يا به تنهايى در روغن سرخ كنيد مى توانيد استفاده كنيد.

 

گردآوری: بخش آشپزی