مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سوپ کاهو
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
در این روزهای سرد پاییزی سوپ کاهو را امتحان کنید
مواد لازم برای سوپ کاهو :
روغن زیتون | ۲ قاشق چایخوری |
کره | ۱ قاشق چایخوری |
دانه گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
دانه رازیانه | نصف قاشق چایخوری |
دانه زیره | یک چهارم قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
کاهو برگ خرد شده | ۴ تا ۵ فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی پوست کنده | ۴۲۰ گرم |
عصاره مرغ | ۴ فنجان |
فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ کاهو :
ادویه ها (دانه گشنیز، رازیانه و زیره) را داخل یک هاون ریخته و بکوبید.
یک قابلمه برداشته روی حرارت متوسط قرار بدهید و روغن زیتون و کره را داخل آن گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند.
ابتدا پیازها را با روغن زیتون و کره تفت بدهید تا نرم شوند
کاهو برگ خرد شده را داخل قابلمه ریخته و با پیاز خوب مخلوط کنید. حالا گوجه را هم اضافه کرده و هم بزنید.
کاهو برگ خرد شده را داخل قابلمه ریخته و با پیاز خوب مخلوط کنید
حالا گوجه را هم اضافه کرده و هم بزنید
عصاره مرغ را داخل قابلمه ریخته و بگذارید جوش بیاید. در همین حین نمک آن را تست کرده و اگر لازم است کمی نمک به آن بزنید. بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کاهو به خوبی بپزد.
عصاره مرغ را داخل قابلمه ریخته و بگذارید جوش بیاید
بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا کاهو خوب بپزد
در آخر فلفل سیاه را روی سوپ بپاشید و سرو کنید.
منبع : novinzi.com