مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ، یک غذای سه سوته خارجی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ، یک غذای سه سوته برای خانم های کارمند
درست کردن غذاهای سریع یکی از بهترین ترفندها برای خانم های کارمند مخصوصا در روزهای پرمشغله آخر سال است. اگر شما هم زمانی برای درست کردن غذا ندارید می توانید این غذای سه سوته خارجی را امتحان کنید.
در این روزهای نزدیک به آخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد می گیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.
مواد لازم برای سس آلفردو :
کره | یک چهارم پیمانه |
خامه | یک پیمانه |
سیر | یک حبه (خرد شده) |
پنیر پارمزان رنده شده | یک پیمانه و نیم |
جعفری تازه | یک چهارم پیمانه (ریز شده) |
طرز تهیه سس آلفردو :
کره را در تابه متوسط آب کنید.
یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد.
خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
مواد لازم برای پنه ریگاته با سس آلفردو:
فیله مرغ | 200 گرم |
پاستا پنه | 1 بسته |
جعفری خردشده | مقداری برای تزیین |
طرز تهیه پنه ریگاته با سس آلفردو :
200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید. حالا سس آلفردو را آماده کنید.
مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .
پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را روی شعله ملایم کمی حرارت دهید.
سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .
منبع : ashpazi.hmg.ir