مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه دلمه برگ مو 2



درست کردن دلمه برگ,نحوه پخت دلمه برگ مو

روش های پخت دلمه برگ مو


مواد لازم برای دلمه برگ مو : برای ۴ نفر

 برگ مو تازه ۳۰۰ گرم
 گوشت گوساله  ۴۰۰ گرم
 سبزی دلمه(جعفری،گشنیز،شوید،نعنا،مرزه،پیازچه و ریحان) ۲۵۰ گرم
 ماست ۳ لیوان
لپه یا باقلا سبز ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم


طرز تهیه دلمه برگ مو :
برنج را پس از شستشو، با ماست می خیسانیم، به این ترتیب که ماست را با چنگال زده و با یک لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم،می گذاریم ۲ ساعت بماند.
پیازها را خرد کرده و تفت می دهیم، و سپس گوشت را که به فرم ریز خرد کرده ایم به آن افزوده و به تفت ادامه می دهیم.

 

نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط می افزاییم.
بعد از سرد شدن، این مخلوط را به برنج و ماست اضافه می کنیم.
لپه یا باقلا را هم می پزیم و پس از سرد شدن به بقیه مواد می افزاییم.
در آخر هم سبزی ها را که شسته و خرد کرده ایم به مواد می افزاییم.


مواد حاصل را در برگ مو می پیچیم، به این ترتیب که هر برگ را به سمت پشت آن قرار داده و حدود ۲ قاشق از مواد را در آن می ریزیم و بعد می پیچیم.
بعد از پیچیدن تمام برگ موها، کف قابلمه ای را برگ مو یا برگ کاهو قرار می دهیم، و دلمه ها را در آن می چینیم.


در نهایت می گذاریم تا دلمه ها مانند پلو دم بکشند (حدود ۲ ساعت)
بعد از پخت می توانیم مقداری کره آب کرده روی دلمه ها ریخته و در ظرف مورد نظر بچینیم.

 

منبع : ashpaziasan.ir

 

دلمه برگ مو از غذاهای چهارشنبه سوری