مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1400/11/26

شگفت انگیزترین خواص تره



تره,خواص تره,سبزی تره

آشنایی با خواص تره

 

آشنایی با 15 خواص تره 

خواص تره شامل محافظت از سلامت قلب، افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن، حیاتی برای سلامت سیستم عصبی، بهبود بینایی، کاهش خطر ابتلا به آب مروارید، کمک به کاهش فشار خون، بهبود هضم، کاهش خطر ابتلا به سرطان، به کاهش وزن کمک می کند، به درمان دیابت نوع 2، تقویت استخوان ها، محافظت در برابر آفتاب سوختگی و خوردن تره برای موهای درخشان کمک می کند.

تره چیست؟

تره سبزیجات شناخته شده ای است که صدها سال است در غذاهای محلی استفاده می شود. خواص باورنکردنی، آنها را به یک عنصر ترجیحی برای سرآشپزها و هر کسی که سعی در رعایت یک رژیم غذایی سالم دارد تبدیل می کند.

 

این ابر غذا در واقع حاوی سطوح بالایی از فلاونوئیدها، ویتامین های A، E و K و فیبر است. تره همچنین سرشار از ترکیباتی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، مس و آهن است. آنها بدون چربی هستند و یک وعده پخته شده تنها 31 کالری دارد.

 

به دلیل قوام خامه ای و طعم دلچسب، آنها را به راحتی در عادات غذایی عادی هر کسی معرفی می کنند یا به عنوان مکمل های طبیعی استفاده می کنند. آنها همچنین می توانند در تمام طول سال پیدا شوند!

 

در حالی که تره از دوران مصر باستان به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر گرفته می شد، اما حتی امروزه نیز همه از خواص مفید آن آگاه نیستند.

 

15 فواید شگفت انگیز تره برای سلامتی

در اینجا 15 مزیت شگفت انگیز تره برای سلامتی آورده شده است که شما را عاشق آن می کند!

 

1. از سلامت قلب خود محافظت کنید

تره، به خصوص نوع وحشی، به دلیل مقدار فولات موجود در تمام طول گیاه، غذایی دوستدار قلب است. این ترکیب برای کمک به محافظت از پوشش عروق خونی در برابر آسیب شناخته شده است.

 

با کمک فلاونوئید کامپفرول که به مقدار زیاد در تره یافت می شود، ثابت شده است که این ماده غذایی می تواند خطر حملات قلبی و بیماری ها را کاهش دهد. 

 

علاوه بر این، غلظت بالای آنتی اکسیدان ها می تواند از رگ های خونی در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند.

 

2. قدرت سیستم ایمنی بدن خود را افزایش دهید

تره مقدار قابل توجهی ویتامین A دارد که برای حفظ سیستم ایمنی بدن شما حیاتی است. این ترکیب برای کاهش التهاب و تقویت بدن مفید است که به مبارزه با عفونت ها کمک می کند.

 

علاوه بر این، ثابت شده است که سطوح بالای ویتامین E باعث کاهش انتشار مولکول های التهابی مانند سیتوکین ها می شود.

 

بهترین نتایج را می توان با وارد کردن مقادیر متوسط ​​تا زیاد سبزی های دارای برگ تیره در رژیم غذایی خود مشاهده کرد. اینها به تره محدود نمی شوند، بلکه شامل کلم پیچ، کلم بروکلی و اسفناج در میان بسیاری دیگر می شوند.

 

3. برای سلامت سیستم عصبی ما حیاتی است

تره، در میان سایر سبزیجات سبز، منبع ویتامین B6 است که مسئول سلامت سیستم عصبی ما است.

 

یکی از خواص سبزی تره برای کاهش خستگی و تسکین اثرات استرس روزمره ضروری است. علاوه بر این، وجود سطوح بالای منگنز، ویتامین C و فولات به حفظ تمرکز ثابت و جلوگیری از خستگی کمک می کند.

 

خواص سبزی تره,خاصیت تره,فواید تره

بهبود بینایی از خاصیت تره سبزی

 

4. تره بینایی شما را بهبود می بخشد!

رادیکال های آزاد می توانند تهدید بزرگی برای بینایی شما باشند. اگر دور نگه داشته نشوند، می توانند به سطح چشم آسیب برسانند که می تواند منجر به بیماری های چشمی و انحطاط ناشی از افزایش سن شود.

 

تره به دلیل سطوح بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C می تواند به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کند. همچنین این سبزیجات، مانند هویج، می توانند منبع خوبی از کاروتن و لوتئین باشند که به بهبود بینایی و کاهش خستگی معروف هستند.

 

5. خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش دهید

آب مروارید وضعیتی در چشم است که می تواند منجر به کدر شدن عدسی طبیعی شود. این بیماری در نهایت می تواند باعث نابینایی شود و سالانه تعداد زیادی از بزرگسالان بالای 40 سال در سراسر جهان به این بیماری مبتلا می شوند.

 

در صورت عدم پیشگیری، ممکن است برای بازگرداندن دید خوب به عمل جراحی نیاز باشد. با این حال، ترکیبات موجود در تره، مانند زآگزانتین و لوتئین، یک سد محافظتی در برابر آب مروارید ایجاد می کنند.

 

6. از فواید تره می توان کمک به کاهش فشار خون را اشاره کرد

تره سرشار از پتاسیم است. مصرف منظم این ترکیب برای کمک به کاهش فشار خون مفید است. پتاسیم با بهبود انقباض ماهیچه قلب، جریان خون و در نتیجه اکسیژن را از طریق بدن ما افزایش می دهد. گشاد شدن رگ های خونی، مواد مغذی موجود در تره به مقدار زیاد، خطر حملات قلبی و بیماری ها را کاهش می دهد.

 

خواص کوکوی تره,تره چیست,خاصیت تره سبزی

سبزی تره باعث بهبود هضم می شود

 

7. هضم را بهبود می بخشد

تره منبع شگفت انگیزی از الیاف است. بسته به تنوع، در هر 100 گرم سبزیجات، بین 1.8 تا 9 گرم فیبر وجود دارد. علاوه بر این، فیبر موجود در تره هم محلول و هم نامحلول است.

 

مورد اول روند هضم منظم را تضمین می کند و می تواند راه حلی برای یبوست باشد. نوع دوم فیبر در سیستم گوارش شما باقی می ماند و روده ها را پاکسازی می کند و حرکات را تقویت می کند.

 

8. سبزی تره ادرارآورهای طبیعی هستند

در میان سبزیجات دیگر مانند چغندر، کرفس و مارچوبه، تره دارای خواص ادرارآور باورنکردنی است. آنها سدیم کمی دارند که باعث دفع آب و سدیم اضافی در بدن شما می شود.

 

با خلاص شدن از شر سموم و سم زدایی بدن، این فرآیند می تواند برای کلیه های شما فوق العاده مفید باشد. دیورتیک های طبیعی می توانند به کاهش فشار خون و کاهش احتباس آب و نمک کمک کنند. این همچنین به مبارزه با بیماری های پوستی مانند سلولیت کمک می کند.

 

9. کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان

تره سرشار از ویتامین C است که ثابت شده است که آنتی اکسیدان مفیدی در پیشگیری از سرطان است. در حالی که آسیب اکسیداتیو اغلب یکی از دلایل تومورها است، ویتامین C برای ارتقای سلامت کلی موثر است. با مبارزه با رادیکال های آزاد، می تواند احتمال تبدیل سلول های آسیب دیده به سرطان را کاهش دهد.

 

10. برای کاهش وزن، تره بخورید!

تره طعم شیرینی شبیه پیاز دارد، بسیار متنوع است و در هر 100 گرم غذای پخته شده فقط 31 کالری دارد! علاوه بر این، آنها تقریباً بدون چربی هستند، که آنها را به غذای مناسب برای افرادی که رژیم غذایی سخت دارند تبدیل می کند. همچنین، مانند بسیاری از سبزیجات سبز دیگر، منبع عالی آب و فیبر هستند.

 

این باعث ایجاد حس سیری می شود و بنابراین به جلوگیری از پرخوری کمک می کند. به دلیل سطوح بالای پروتئین، این سبزیجات برای ورزشکاران و افرادی که به دنبال افزایش توده عضلانی هستند نیز عالی هستند.

 

11. کمک به درمان دیابت نوع 2

تره با داشتن کالری کم و شاخص گلیسمی پایین، برای معرفی در رژیم غذایی بیماران دیابتی نوع 2 بسیار مناسب است. علاوه بر این، آنها منبع عالی فیبر و ویتامین K هستند که در این رژیم غذایی خاص ضروری هستند.

 

تره حاوی آلیسین است، یک ماده مغذی که ثابت شده است برای محافظت در برابر نوروپاتی دیابتی موثر است.

 

همچنین، سطوح بالای مس و آهن موجود در تره می تواند به بازسازی سلول های آسیب دیده و تامین مواد مغذی مورد نیاز برای رشد کمک کند.

 

12. آنها استخوان های شما را تقویت می کنند!

تره با سطوح بالای ویتامین K و کلسیم، فعالیت پروتئین استئوکلسین را تقویت می کند. مطالعه شده است که این برای رشد و تقویت استخوان عالی است. قرار دادن تره در رژیم غذایی به شما کمک می کند تا خطر پوکی استخوان و سایر بیماری های استخوانی را کاهش دهید.

 

با ویتامین K بالاتر، تراکم استخوان افزایش می یابد و در مقابل شکستگی یا اعوجاج محافظت می کند. در این مورد، مهم است که تره تازه را به جای پخته یا منجمد مصرف کنید. این دو فرآیند در واقع می توانند ویتامین K موجود برای مصرف را محدود کنند.

 

13. آنها در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کنند

برگ سبز تره منبع عالی ویتامین C و بتاکاروتن است. بتاکاروتن در حالی که محافظت کمتری نسبت به ضد آفتاب های تجاری دارد، یک جایگزین طبیعی است که کار می کند!

 

این یک سد در برابر اثرات مضر نورهای UV ایجاد می کند و در عین حال سلامت پوست شما را بهبود می بخشد.

 

خواص کوکوی تره,تره چیست,خاصیت تره سبزی

از خواص آب تره می توان به کاهش التهاب پوست اشاره کرد

 

14. برای داشتن موهای درخشان تره بخورید!

منگنز و گوگرد موجود در تره می تواند برای سلامت موهای شما بسیار مفید باشد. در طول ماه های تابستان، این می تواند منبع خوبی از مواد مغذی برای محافظت از پوست سر شما باشد.

 

علاوه بر این، مقادیر بالای آهن موجود در تره نتایجی را در تقویت رشد مو نشان می دهد. در حالی که این امر مستلزم مصرف منظم این سبزی است، تره می تواند به شما کمک کند از درمان های تهاجمی تر و گران قیمت مو جلوگیری کنید.

 

15. درمان آکنه از خواص سبزی تره می باشد

در حالی که قرار دادن تره در رژیم غذایی شما عالی است، راه های دیگری نیز وجود دارد که این سبزی می تواند برای شما مفید باشد. آکنه یک بیماری پوستی است که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد.

 

این می تواند پایدار باشد و علل آن از عدم تعادل هورمونی یا کمبود مواد مغذی متفاوت است. اغلب یافتن راه حل موثر بدون درمان های پزشکی بسیار سخت است.

 

با این حال، می توان یک ماسک صورت طبیعی و خانگی تهیه کرد که به شما در کاهش علائم جای زخم و درمان آکنه کمک می کند.

 

فقط آب برگ ها را بگیرید و روی ناحیه آسیب دیده بمالید. پوست شما منیزیم، آهن و آنتی اکسیدان های موجود در آب را جذب می کند. ثابت شده است که این به ترمیم سلول های آسیب دیده و کاهش التهاب ناشی از آکنه کمک می کند.

 

سخن پایانی

در حالی که اغلب نادیده گرفته می شود، تره یک غذای فوق العاده است که حاوی مقادیر شگفت انگیزی از مواد مغذی است.

 

آنها می توانند راه حلی طبیعی برای مشکلات سیستم قلبی عروقی و گوارشی ما باشند و همچنین پوست شما را درخشان کنند. قرن هاست که آنها به عنوان یک درمان طبیعی برای بیماری های مزمن یا شرایطی مانند دیابت استفاده می شوند.

 

علاوه بر این، حوصله خوردن تره غیرممکن است، زیرا می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد. آنها در بسیاری از فرهنگ های مختلف از جمله در غذاهای آسیایی، هندی یا غذاهای غربی استفاده می شوند.

 

شما می توانید از تره برای تهیه ی کوکو استفاده کنید که بسیار خوشمزه می شود. خواص کوکوی تره مانند خواص تره می باشد. و می توانید با خوردن آن از خواص تره بهره ببرید.

 

گردآوری: بخش آشپزی