مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خورش قیمه قارچ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش قیمه قارچ
مواد لازم برای خورش قیمه قارچ :
پیاز متوسط | ۱ عدد |
لپه | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۳۰۰ -۲۵۰ گرم |
روغن | ۲ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
آب گوشت | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق سوپخوری |
سیب زمینی درشت | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه خورش قیمه قارچ :
پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مناسب روغن ریخته، روی حرارت بگذارید و پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود. لپه را به پیاز داغ بیفزایید. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. یک پیمانه آب یا اگر رسما گیاهخوار نیستید، آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببندید تا با حرارت ملایم لپه بپزد. قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنید. قارچ را هم به بقیه مواد بیفزایید.
سیب زمینی را خلالی خرد کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. وقتی از پخت لپه مطمئن شدید، رب را در مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه نمک به خورش بیفزایید. مقداری سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین بردارید و بقیه را به خورش اضافه کنید. حالا دارچین و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.
گردآوری : بخش آشپزی