مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه پیده گوشت
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پیده گوشت
مواد لازم برای خمیر پیده گوشت :
شیر | 1 استکان |
روغن مایع | نصف استکان |
خمیر مایه | 1 قاشق غذاخوری |
شکر و نمک | از هر کدام یک قاشق مرباخوری |
آرد | به مقداری که تا بدست نچسبد |
طرز تهیه خمیر پیده :
همه مواد را با هم مخلوط کنید و به خمیرمان حدود 45 دقیقه استراحت می دهیم، بعد مواد داخل پیده را آماده می کنیم.
مواد لازم برای تهیه پیده :
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
پیاز | 1عدد |
فلفل سبز | 3عدد |
گوجه فرنگی | 2عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق |
نمک، فلفل، زرچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیده گوشت :
پیاز رنده شده را تفت می دهیم، گوشت چرخ کرده، فلفل و سیر و گوجه فرنگی رنده شده و ادویه و رب گوجه را اضافه کنید و تفت می دهیم.
خمیر را پهن کنید و از مواد روی خمیر می مالیم و بعد کناره های آن را جمع میکنیم و زرده تخم مرغ می زنیم، روی آن پنیر پیتزا بپاشید و داخل فر می گذاریم و با دمای 170 درجه نیم ساعت می پزیم.
این غذا با جعفری و لیمو ترش سرو می شود.
این غذایی متنوع هست برایتان خمیر آن فوق العاده راحت است فقط خیلی با خمیر بازی نکنید مزه خمیر را می توانید با ذائقه خودتان تغییر بدهید.
نحوه پهن کردن خمیر پیده گوشت
مواد گوشتی را روی خمیر پهن کنید
روی مواد گوشتی پنیر بریزید و لبه های آن را مانند تصویر جمع کنید
گردآوری : بخش آشپزی