مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/11/12

طرز تهیه دسر ترایفل به روش های مختلف



 ترایفل آلبالو,ترایفل البالو

طرز تهیه ترایفل میوه ی موز

 

طرز تهیه ترایفل؛ دسری خوشمزه 

ترایفل نوعی دسر اروپایی است که بسیار طرفدار دارد چون هم خیلی زود آماده می شود و هم بسیار شیک است. ترایفل را می توانید با هر میوه ای درست کنید. در ادامه شما را با چند روش آن آشنا می کنیم.

دسر ترایفل چیست ؟

ترایفل نوعی دسر است که چون بسیار راحت و آسان آماده می شود و از آنجایی که با میوه های مختلف می توان آن را رنگی کرد بسیار زیبا و جذاب است و می تواند میز زیبایی را برای شما درست کند. این دسر جز دسته ی دسرهای سرد است.

 

ترایفل میوه ای را می توانید با هر میوه ی مورد علاقه تان تهیه کنید. در ادامه با تهیه ی چند نوع ترایفل آشنا می شوید.

 

طرزتهیه ترایفل موز و نوتلا:

ترایفل موز و کارامل جزو دسرهای مدرن می باشد. ترایفل موز و کارامل را می توانید در وعده میان وعده، دسر، سرو کنید.

 

یکی از دسرهای مجلسی و شیک بسیار خوشمزه ترایفل موزی است. برای تهیه ی ترایفل موزی نیازی نیست خیلی حرفه ای باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. تنها کمی حوصله برای درست کردن این دسر خوشمزه کافی است.

 

مواد لازم ترایفل برای 4 نفر :

 موز حلقه شده 2 عدد 
 عصاره ی وانیل نصف قاشق غذاخوری 
 خامه پرچرب نصف فنجان 
 پودر شکر  2 قاشق غذاخوری
 کره ذوب شده  2 قاشق غذاخوری
 بیسکوئیت اورئو 10 عدد 

 

قسمت خامه نوتلایی :

پنیر خامه ای  یک سوم فنجان 
 عصاره وانیل  نصف قاشق غذاخوری
 نوتلای فندقی  نصف فنجان
 خامه پرچرب  نصف فنجان
پودر شکر  یک سوم فنجان 

 

طرز تهیه ترایفل موزی و نوتلا :

برای تهیه ی ترایفل موزی و نوتلا ابتدا، بیسکوئیت ها را خرد کنید. برای راحت خرد کردن بیسکوئیت ها را در کیسه بزرگ زیپ دار بریزید و با وردنه بیسکوئیت ها را خرد کنید).

 

پس از خرد کردن بیسکوئیت ها آن ها را داخل کاسه ای بریزید و کره ی ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا هنگامی که بیسکوئیت ها کاملا با کره مخلوط شوند.

 

اکنون مخلوط بیسکوئیت و کره را به مدت 5 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و اجازه بدهید در دمای آشپزخانه خنک شوند.

 

(زمانی که بیسکوئیت ها را از فر خارج کردید داغ هستند و نرم و روغنی هستند اما زمانی که خنک شوند ترد می شوند.)

 

طرز تهیه قسمت خامه رویی برای تزئین:

برای قسمت خامه، ابتدا خامه ی پرچرب را داخل کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا هنگامی که غلیظ و یکدست شود، در حین هم زدن، عصاره ی وانیل و پودر شکر را اضافه کنید، به همزدن ادامه دهید تا زمانیکه خامه فرم بگیرد و حالت سفت و زیاد شدن داشته باشد، سپس در فریزر قرار بدهید.

 

طرز تهیه قسمت خامه نوتلا :

ابتدا پنیر خامه ای را در کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا زمانی که پنیر خامه ای روان شود.

 

نوتلا را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مخلوط پنیر و نوتلا کاملا یکدست شوند. سپس خامه پرچرب را اضافه کنید و تا زمانیکه فرم بگیرد هم بزنید.

 

همزمان با همزدن پودر شکر و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کردن را تا زمانی ادامه بدهید که نرم و یکدست شود و فرم بگیرد.

 

لیوان یا جام و یا ظرف های شیشه ای مورد نظر خود را آماده کنید و مقداری از مخلوط بیسکوئیت خرد شده و کره را در کف لیوان ها بریزید. در لایه ی بعد توسط قیف از خامه نوتلایی را بریزید.

 

در لایه بعدی حلقه های موز را به همراه بیسکوئیت بریزید.

و به همین روش لایه ها را پر کنید و در انتها توسط قیف خامه ی فرم گرفته سفید رنگ را بریزید و تزئین کنید.

 

طرز تهیه ترایفل موز و کارامل :

 

طرز تهیه ترایفل موز و کارامل

 

مواد لازم ترایفل موز و کارامل : برای 6 نفر

 کیک 6 تکه 
 کرم کاسترد 500 گرم 
 خامه فرم گرفته  150 میلی لیتر
 موز 3 عدد 
 شیر نسکافه  6 قاشق غذاخوری
 سس کارامل 6 قاشق غذاخوری 
 وانیل به مقدار لازم 
 شکلات توپی  برای تزیین

 

طرز تهیه ترایفل موز و کارامل :

برای تهیه ی این دسر ابتدا، 6 ظرف مناسب دسر برای سرو آماده کنید و در هر ظرف یک تکه کیک که خرد شده بریزید. کیک را می توانید در دولایه بریزید، یک لایه ته ظرف و یک لایه روی موزها. برای سرو باید قاشق را تا ته ظرف فرو ببرید و تمام محتویات ترایفل را با هم نوش جان کنید.

 

روی کیک های هر ظرف یک قاشق غذاخوری شیر نسکافه بریزید. موزها را خرد کنید و آنها را بین ظرف ها تقسیم کنید.

 

بعد در هر ظرف یک قاشق از سس کارامل و بعد از آن کرم کاسترد بریزید. ظرف ها را به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده سرو شوند.

 

خامه فرم گرفته و وانیل را مخلوط کنید؛ سپس روی هر یک از دسرها مقداری از آن بریزید و با شکلات های توپی تزیین و سرو کنید. 

 

طرز تهیه ترایفل آلبالو:

طرز تهیه ترایفل میوه ای با آلبالو

 

مواد لازم برای ترایفل آلبالو :

 پودر ژله آلبالو  1 بسته
 کاستارد یا پودینگ وانیلی  1 بسته
 کیک اسفنجی به مقدار لازم 
 آلبالو تازه  نصف پیمانه
 شکر یک چهارم پیمانه 

 

آماده سازی ژله :

پودر ژله ی آلبالو را در 1 پیمانه آب جوش حل کنید و آن را هم بزنید به طوری که دانه‌ های آن در آب کاملا حل شود. سپس 1 پیمانه آب سرد را به آن اضافه کرده و داخل لیوان سرو مورد نظر خود بریزید. لیوان‌ ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله خوب ببندد.

 

کیک اسفنجی را تهیه کنید و یا به صورت آماده استفاده کنید. سپس کرم کاستارد را تهیه کنید.

 

طرز تهیه کرم کاستارد

 

طرز تهیه ی کرم کاستارد

 

مواد لازم برای تهیه ی کرم کاستارد :

 شیر 3 پیمانه 
 شکر 3 قاشق غذاخوری 
پودر کاسترد  3 قاشق غذاخوری 
خامه  نصف پیمانه 
 کره 1 قاشق غذاخوری
 وانیل کمی 

 

طرز تهیه کرم کاستارد :

برای تهیه ی کرم کاستارد ابتدا، شیر، شکر و پودر کاسترد را داخل قابلمه بریزید، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار بدهید و مدام هم بزنید. بعد خامه، کره و کمی وانیل را به آن اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شوند. کرم کاستارد شما آماده است.

 

پس از آن ترایفل آلبالو را آماده کنید. به این شکل که، ابتدا آلبالو‌ها را بشویید و هسته ی آن ها را جدا کنید. سپس آنها را به همراه شکر و مقدار مناسبی آب داخل قابلمه بریزید و به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزید.

 

ژله های سفت شده داخل ظرف های مناسب ترایفل را از یخچال خارج کنید. کیک اسفنجی را به اندازه ی لیوان با چاقو برش بزنید و روی ژله ها قرار بدهید.

 

آلبالوهای پخته شده را داخل لیوان دور کیک بچینید و کمی از سس آلبالوی پخته شده را روی کیک اسفنجی بریزید.

 

روی سس آلبالو مقداری از کرم کاسترد را که از قبل آماده کرده اید، بریزید. این مراحل را به اندازه ی حجم لیوان سرو خود ادامه دهید.

 

ترایفل آلبالو آماده شده را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا همه ی مواد انسجام لازم را پیدا کنند.

 

دسر ترایفل آلبالو را با خامه قنادی (یا اسپری خامه)، پودر نارگیل، انواع مغر و یا به شکل های دیگر تزیین و سرو کنید.

 

نکات کلیدی طرز تهیه ترایفل آلبالو :

می توانید پودینگ وانیلی را جایگزین کرم کاسترد کنید.

 

 می توانید قبل از اینکه ژله سفت شود و خودش را بگیرد، داخل آن از تکه های آلبالو بریزید.

 

 برای تهیه ی ترایفل آلبالو می توانید علاوه بر کیک وانیلی، از کیک پرتقالی و یا طعم‌ های دیگر آن هم استفاده کنید.

 

 به جز تزیین ترایفل می توانید در لایه های دسر هم از ماز خامه قنادی استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی