مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/09/17

طرز تهیه کیک پرتقال و هویج کیکی پر از ویتامین



 

طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو کیک ویتامینه

 

مواد لازم برای کیک پرتقال و هویج و لیمو :

 تخم مرغ  3 عدد
 شکر  220 گرم
 هویج 2 عدد (200 گرم) 
 آب لیمو 1/2 لیمو 
 پوست لیمو (سفیده پوست رنده نشود) 1 عدد 
آب پرتقال   آب 1 عدد پرتقال
پوست پرتقال   120 گرم
 روغن مایع 120 گرم 
آرد سفید قنادی  220 گرم
* نشاسته ذرت 30 گرم 
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری پر
نمک 1 پنس

 

* نشاسته ذرت (می توانید به همین میزان آرد اضافه کنید)

 

طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو :

در یک کاسه، تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید، به همراه روغن در غذا ساز بریزید و پوره کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال، پوست رنده شده و آب لیمو و نمک به مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خوب مخلوط شود.

 

آرد و بکینگ پودر و نشاسته را 3 بار الک کنید و به مایه کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید (اضافه آرد را بگیرید)، مخلوط مایه را در قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید به مدت تقریبی 35 - 40 دقیقه تا کیک پخته شود.

 

نکته :

همیشه قبل از بیرون آمدن کیک از فر با خلال دندان چک کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی