طرز تهیه کیک پرتقال و هویج کیکی پر از ویتامین
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو کیک ویتامینه
مواد لازم برای کیک پرتقال و هویج و لیمو :
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 220 گرم |
هویج | 2 عدد (200 گرم) |
آب لیمو | 1/2 لیمو |
پوست لیمو (سفیده پوست رنده نشود) | 1 عدد |
آب پرتقال | آب 1 عدد پرتقال |
پوست پرتقال | 120 گرم |
روغن مایع | 120 گرم |
آرد سفید قنادی | 220 گرم |
* نشاسته ذرت | 30 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری پر |
نمک | 1 پنس |
* نشاسته ذرت (می توانید به همین میزان آرد اضافه کنید)
طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو :
در یک کاسه، تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.
هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید، به همراه روغن در غذا ساز بریزید و پوره کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال، پوست رنده شده و آب لیمو و نمک به مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خوب مخلوط شود.
آرد و بکینگ پودر و نشاسته را 3 بار الک کنید و به مایه کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید (اضافه آرد را بگیرید)، مخلوط مایه را در قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید به مدت تقریبی 35 - 40 دقیقه تا کیک پخته شود.
نکته :
همیشه قبل از بیرون آمدن کیک از فر با خلال دندان چک کنید.
گردآوری: بخش آشپزی