مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
پيتزا پيراشكى قلبى با خمير جادويى
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پيتزا پيراشكى قلبى با خمير جادويى
مواد لازم برای پيتزا پيراشكى قلبى با خمير جادويى :
آرد | 3 ليوان |
روغن مايع | 6 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
شير يا آب | 1 ليوان |
خمير مايه | 3 قاشق چایخوری |
شكر | 4 قاشق چایخوری |
طرز تهيه پيتزا پيراشكى قلبى :
خمير مايه، شير ولرم كه دست نسوزد و 2 قاشق چایخوری شكر را داخل ظرفى ريخته مخلوط كرده و 10 دقيقه اجازه مى دهيم تا مايه عمل كف كند بعد در ظرف ديگرى مابقى شكر، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط كرده تا يكدست شوند و خمير مايه آماده را با چند قاشق آرد مخلوط كرده و به مواد قبلى اضافه كرده هم زده و سپس مابقى آرد را كم كم اضافه كرده تا جايى كه خمير جمع و به دست نچسبد روى سطحى آرد بپاشيد و 10 دقيقه خمير را ورز بدهيد و روى سطح كار بكوبيد و باز كنيد كه خمير نرم و لطيفى بدست بيايد.
بعد خمير را داخل كيسه نايلون در جاى گرم به مدت يک ساعت استراحت مى دهيم تا حجم خمير دو برابر شود و پف كند.
اين خمير بسيار عالى و بافت و ماندگارى خوبى دارد و كار با آن بسيار راحت است و تا چند روز در يخچال می توانيد نگه دارى كنيد اين خمير ترد و سبک و مناسب براى انواع غذاها، پيراشكى، كلوچه، نان صبحانه، پيتزا و نان هاى شكم پر هست يا به تنهايى در روغن سرخ كنيد مى توانيد استفاده كنيد.
گردآوری : بخش آشپزی