مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/05/13

طرز پخت آدنا کباب ترکیه ای



 

طرز پخت آدنا کباب ترکیه ای

 

مواد لازم برای آدنا کباب :

 قلوه گاه گوسفند 400 گرم 
قلوه گاه گوساله   200 گرم
 سردست گوساله 300 گرم 
دنبه  100 گرم 
 نمک و پاپریکا به مقدار لازم 
فلفل دلمه قرمز   به مقدار لازم

 

طرز تهیه آدنا کباب :

ابتدا گوشت و دنبه را با بزرگترین پنجره چرخ کنید و به آن نمک و پاپریکا بزنید. مجددا با پنجره متوسط چرخ کنید. سپس خوب ورز بدهید. مقداری پیاز رنده شده آماده کنید و آب پیاز را خوب بگیرید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید. بعد از این مدت پیاز را داخل گوشت چرخ کرده بریزید و با کوچکترین پنجره چرخ کنید. گوشت را دو ساعت داخل یخچال قرار بدهید. بعد از این مدت فلفل دلمه قرمز را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

 

سپس کل مواد را ساطوری کنید و مجددا یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و آن را بیرون بیاورید و به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید در حین پخت کباب را بین نان فشار بدهید تا آب و روغن آن گرفته شود و دوباره کباب کنید.

 

برای سرو حتما از فلفل کبابی و گوجه کبابی و ترکیب خوشمزه پیاز و جعفری استفاده کنید.

 

* نکته :

برای تهیه ترکیب ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و فلفل دلمه قرمز را هم خلالی خرد کنید جعفری را ریز خرد کنید و به آرامی مخلوط کنید و به آن سماق و نمک و آبلیمو اضافه کنید و به همراه کباب عالی می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی