مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1398/04/16
طرز تهیه ژله بستنی شیشه ای
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
ژله بستنی شیشه ای یک دسر خوشمزه و ساده
مواد لازم برای ژله بستنی شیشه ای : برای 10 نفر
ژله توت فرنگی | 2 بسته |
ژله آلوئه ورا | 1 بسته |
بستنی توت فرنگی | 1 لیوان |
توت فرنگی | مقداری |
طرز تهیه ژله بستنی شیشه ای :
ژله آلوئه ورا و 1 لیوان آب جوش را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا ژله شفاف شود. قالب ژله را چرب کنید و 1/3 ژله آلوئه ورا را داخل قالب بریزید و به صورت کج 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا نیم بند شود، قالب را از فریزر خارج کنید و توت فرنگی ها را روی ژله قرار دهید و باقی ژله را روی توت فرنگی ها بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود (دقت کنید در هر 2 مرحله قالب کج باشد).
1 بسته ژله توت فرنگی را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا شفاف شود، پس از اینکه ژله کمی خنک شد بستنی نرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود (دقت کنید که بستنی را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس اضافه کنید).
قالب را از فریزر خارج کنید و ژله بستنی را روی توت فرنگی های بسته شده بریزید سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله بستنی خوب سرد و سفت شود، بسته دوم ژله را با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه خنک شد روی ژله بستنی بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود، پس از آماده شدن قالب را چند ثانیه داخل ظرف آب جوش قرار دهید تا از قالب جدا شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی