مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/11/28

طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز



 

طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز

 

مواد لازم برای سالاد میگو :

 میگوی تمیز کرده  ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی پخته   نصف فنجان
 تخم مرغ آبپز ۳ عدد 
مغز کاهو یا کرفس خرد شده  ۲ فنجان 
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
سس برنز یک فنجان

 

طرز تهیه سالاد میگو :

ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم. میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم. گوجه فرنگی را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم.

 

تخم مرغ های آبپز را نیز چهار قاچ می کنیم. سپس به ترتیب میگوها، گوجه فرنگی، نخود فرنگی و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه سس برنز :

 کره  ۵۰ گرم
 خامه  ۵۰ گرم
 خردل یک قاشق مرباخوری 
 سرکه یا آب لیمو نصف فنجان 
پودر سیر یا سیر کاملاً خرد شده یک قاشق مرباخوری
قارچ کاملاً خرد شده یک فنجان
پودر نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
سس مایونز یک قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه سس برنز:

کره را روی حرارت آب کرده و قارچ را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم.

 

سپس سس مایونز، خامه و خردل را با هم مخلوط می‌کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم. این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی و میگو به مصرف می رسد.

 

گردآوری: بخش آشپزی