مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/30

طرز تهیه ترشی شلغم



 

ترشی شلغم، ترشی زمستانی

 

مواد لازم برای ترشی شلغم :

شلغم   1 کیلو
 لبوی کوچک 1 عدد 
 سیر ورقه شده  3 حبه
 سرکه سفید  1 فنجان
آب 3 فنجان
نمک 2 قاشق چایخوری
برگ بو 1 عدد

 

طرز تهیه ترشی شلغم :

برای تهیه ترشی شلغم ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب اضافه کنید.

 

شلغم ها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. یک شیشه تمیز و بزرگ آماده کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید. سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا روی آن ها را بپوشاند.

 

در شیشه را محکم ببندید و به مدت یک هفته در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید تا ترشی آماده شود. رنگ لبو باعث قرمز شدن شلغم می شود و ترشی خوش طعم و خوش رنگی خواهید داشت.

 

نکته برای تهیه ترشی شلغم :

این ترشی را تا چندین هفته می توان در یخچال نگهداری کرد؛ اما شلغم ها به مرور زمان نرم می شوند و تردی اولیه خود را از دست می دهند. بنابراین بهتر است این ترشی را حداکثر تا 6 هفته مصرف کنید.

 

منبع : bartarinha.ir