مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

کیک لیمو و نارگیل



طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل , پخت کیک لیمو
مواد لازم :

 تخم‌مرغ  سه عدد
 شكر  يك و نيم پيمانه
 شير  يك پيمانه
 كره ذوب شده و روغن و پودر نارگیل  از هر کدام نصف پيمانه
 بيكينگ پودر  دو قاشق چايخوري
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
پودر بادام دو قاشق سوپخوري
آرد شش قاشق غذاخوري سر پر
ليموترش يك عدد


طرز تهيه :
تخم‌مرغ و شكر را خوب زده تا حجيم شود. سپس روغن، كره و شير را ريخته و هم بزنيد. پس از اين مرحله پوست ليمو را رنده كرده و همراه با پودر بادام و پودر نارگيل به مواد اضافه كرده و دوباره هم  بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را الك كرده و آرام آرام با وانيل به مواد كيك اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. حالا ديگر زماني است كه مي‌‌توان آب ليمو را اضافه كرد و خوب مخلوط كنيد و در قالب چرب شده بريزيد، سپس 35 الي 45 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. بعد از خنك شدن كيك، آن را با خامه فرم گرفته، ليمو و پودر نارگيل تزيين كنيد.

منبع : groohashpazi.blogfa.com