مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز، یک دسر تابستانی بدون نیاز به پخت
پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.
این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و موز :
خامه سنگین | 2 فنجان |
شکلات کمی شیرین خرد شده | مقداری |
شکر قنادی ( پودر قند ) | 2 قاشق غذاخوری |
ویفر شکلاتی | 26 عدد |
* موز | 3 عدد |
* موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، به علاوه نصف موز که به صورت دایره ای برش خورده است.
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز :
در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.
خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
پودر قند را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.
13 عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.
نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.
سپس روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.
روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت ( یا تا یک روز ) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.
آن را با حلقه های موز تزئین کرده و سرو کنید.
منبع : seemorgh.com