مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه شکلات های قلبی مخصوص عید



 

درست کردن شکلات های قلبی ویژه عید

 

این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم برای شکلات های قلبی :

 شکلات سفید  200 گرم
بیسکویت پودرشده   300 گرم
پسته برشته شده و پودر شده  100 گرم 
 عسل یک قاشق سوپخوری
گلاب 2 قاشق چایخوری
مربای زردآلو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری
شکلات سیاه آب شده 100 گرم
شکلات سیاه آب شده اضافه 150 گرم
خرده بیسکوئیت 100 گرم

 

طرز تهیه شکلات های قلبی :

شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.

سپس داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.

در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.

مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.

می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir